Shopping

 Okej, nya blogg.se dampar upp både min mobil och data, inte bra inte bra. Så om ni undrar varför det kommer ett inlägg med bara en rubrik så är det för att den här skiten inte lyssnar på mig.
 
Men det kommer inte bli så mycket bloggning nu för blogg.se appen är elak och vill inte fungera pågrund av uppdateringen och det är väldigt jobbigt att blogga från mobilen på det härsätter och ny framöver kommer jag inte ha tillgång till dator... Kanske.
 
Hur som helst, nu ska jag sluta klaga. Imorse gick jag upp 05.20 för att följa med pappa till jobbet, jag satt på hand jobb från 7 till 10, det var tråkigt! 10 öppnade Haninge centrum och då gick jag hit och titta lite tills typ 11 då hade pappa lunch så vi åt Thai mat och sen köpte vi lite saker som leyla och Magnus ville att vi skulle ha med oss till Nåttarö (vi åker med 16.55 båten idag.) Sen drog pappa och fortsatte jobba medan jag tittade på saker till mig själv och jag hittade lite på Gina (ni får se sen :)) och nu sitter jag på en bänk med en äcklig tant bakom mig som ger mig obehagliga känslor, jag vill bara fly!
 
Igår var det en jätte bra dag, jag var med Olle och Ida. Först hemma hos mig och då solade vi, hoppade studsmatta och hadevattenkrig. Efter det drog vi till Olle och badade i hennes pool och sen runt 2 åkte jag hem och packade allt,diskade och sen sa jag hej då till ullis och körde henne, min underbara prinsessa! Jag var värd shopping nu, dels som tröst för att jag har åkt från min bebis och sen dels för att jag har tänkt och planerar så mycket med Matilda sista tiden kring, ja det ni får veta när allt är klart ;)
 
Men nu blev det här långt och jag orkar inte skriva mer så vi hörs senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0