Fredag!

Förlåt för jag inte hann blogga igår men först åkte jag till stallet  och red + fixade Pyroman och fotograferade. Sen åkte jag hem till Ida (jag åkte ut med dem) och medans jag väntade på tåget så gjorde jag ett inlägg men så tänkte jag: Jag dubbelcheckar när tåget går.... Jag trodde det gick 16.13 men det gick 15.58 och då var klockan 15.52 så jag fick stänga allt och springa till tåget. När jag kom hem smorde jag alla saker, packade, duschade och packade.
Men eftersom jag inte bloggade igår så vet ju inte ni varför jag packade. Det är för idag ska jag mamma, Pyroman och brorsan åka till Eskilstuna och mina kusiner. Jag kommer hem på söndag igen och det kommer bli lite inlägg men vi får se hur många eftersom jag ska vara social och sköta hästarna också.
Har jag skrivit att Pyroman ska mätas på söndag? Har jag inte det så vet i det nu.
Iallafall för att göra andra saker än att sitta i bilen till Eskilstuna ser dagen ut så här: Packa lite i stallet + min kamera, fixa Pyroman, åka iväg, lasta ur han, fixa han för kvällen, titta på "Vampire Diaries" och vara social.
Och imorgon ska jag, mamma och min kusin Natalie åka in till banan, kommer bli askul! Och vet ni vem jag kanske ska köra? Jo ingen mindre en min lilla Zurfa!
Nu ska jag iallafall äta frukost men tror det blir ett inlägg till sen. Jag vet att det är typ gamla bilder jag lägger upp men det är för jag har alla bilder på min svarta och jag bloggar från min macbook. Aja vi får överleva detta.
Jag älskar den här bilden så delar med mig av den en gång till :)

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

SV; Okej, vad roligt! :D

2011-03-04 @ 09:30:19
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Sötisbild ju! :)SV; Tack så jättemycket, vad kul att höra!Kram!

2011-03-04 @ 13:42:11
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

ÄLSKAR BILDEN, PIFF! :DSvar. Tihi, okej ;)

JA! :D Lätt världens bästa hästblogg :)

2011-03-04 @ 21:53:29
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0