Fredag!

God morgon alla läsare! Igår följde Katta med mig till stallet som ni vet. Jag red inte eftersom det skulle bli tråkigt för henne så först borstade vi min lilla Pyroman sen tog Åsa in Winnie för att Katta skulle borsta honom. Ni kanske undrar varför Katta skulle göra det men många av er som håller på med hästar har nog redan fattat att hon ska bli medryttare. Så på lördag ska vi rida tillsammans då hon ska provrida någon häst, vi vet inte vilken.
Idag har jag skolan som gäller efter det ska jag hem för måste rida Pyroman idag. Ikväll kanske jag följer med Katta till hennes stall för att hämta hennes grejer alltså ridväst och så sen får man se om jag slaggar hos henne eller hon hos mig vi pratade lite om det igår.
Haha ni kommer skratta åt mig nu men det hjälps inte! För nu kan jag ladda upp bilder, haha jag tröck på en knapp så funkade det. Jag vet jag är smart *HOST* Så nu blir det roligare inlägg igen och det gillar vi alla!

Jag fick en kommentar från en tjej som heter Nora:
Har du haft en häst som heter mio?
Jag har inte haft en häst som heter Mio men däremot har jag ridit på en häst på Sävsjö ridskola som hette det för några år sedan när jag red där. :)

Hmmm det var något mer jag hade att skriva men det försvann men skriver väll ner det när jag kommer på det igen!
Åhhh just det ida blir det nachos i skolan till lunch, det var inte det jag skulle skriva men nu vet ni det också!
Puss till er :*
Golly och Aya får vara modeller idag för att dem är oförskämt söta!

Kommentarer
Postat av: Nora igen

okej vi red i samma grupp då.

2011-03-11 @ 14:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0