Dreams take time

Okej, nu har jag något långt pågång så let´s start!

Idag när jag tvättade så funderade jag på framtiden och drömmar.
Framtiden för mig är ett lite skrämmande ord men samtidigt så vill jag kasta mig ut i den.

Men när är framtiden? Om 5 minuter, imorgon eller om 10 år?
När det än är så ser jag mig själv om ett par x-antal år med egen gård, drömjobb, man, barn, you name it! Men innan den där "vuxentiden" så vill jag hinna med mycket och det är väll här drömmarna kommer in?

Ända sen jag och Ida var super små så har vi sagt att när hon fyller 18 så ska vi dra utomlands och när jag gick i 2:an skrev vi en berättelse om vår framtid. Om man ska kortfatta min så skrev jag att jag skulle ha vunnit elitloppet och SM på ponny, vart i Frankrike och jobbat hos någon av dom bästa tränarna och var hemma i Sverige för att vinna v75. 

Det jag försöker säga med det är att jag alltid haft stora mål och drömmar, har alltid vetat vad jag vill och jag har ALLTID kämpat för det! Visst jag vann inte elitloppet under min tid som ponnykusk (visserligen är inte tiden över nu men min sista chans att köra elitloppet är förbrukad och då vann jag iallafall inte) men jag vann iallafall elitloppstestet och har vunnit SM. Jag försöker inte att låta överlägsen nu utan bara framföra att kämpar man för det man vill så lyckas man.Inom ponnytravet har jag mål men mitt stora mål har alltid vart att tävla storhäst och kunna hämta sig lite där och det är nu Ullis kommer in. Hon är början på mina drömmar och min framtid så ärligt talat kan man kalla henne sagoponny för det är väll så det är i sagorna? Det kommer in en vacker häst som tar dig dit du vill? Och dit jag vill är toppen men vägen dit är ingen saga som man glider runt på ett bananskal i, jag får kämpa och slita men jag har min lilla sagohäst vid min sida som hjälper mig hela vägen upp!

Alla har vi olika mål, någon kanske har att våga åka frittfall medan någon annan har att resa jorden runt innan den fyller 25. Vilket mål du än har så kämpa alltid för det för dina drömmar blir till din framtid. Skit i alla runt omkring som inte hjälper dig på vägen, koncentrera dig bara på ditt eget och våga chansa. Det ska jag göra för att nå hela vägen fram till toppen!   Kommentarer
Postat av: Emma B

Bra skrivet Moa! Du är en människa som kan bara du ger dig fan på det, och det är just det du gör! :) Din framtid kommer bli perfekt om du bara fortsätter så som du har gjort dom här åren! Tänk bara vad mycket du har gjort och varit med om under dina 15 år, som en annan människa kanske aldrig får chansen till! Du är bra Moa, och du kan! Keep going! Jag kommer alltid finnas här för att stötta dig, dom andra också! Älskar dig Moa! <3

2012-06-19 @ 20:19:14
Postat av: Ida

Så jäfla bra skrivet!!

2012-06-19 @ 21:12:51
URL: http://Idawahlstrom.blogg.se
Postat av: Mimmi

Fett inspirerande!! Du kommer lyckas babe <3

2012-06-20 @ 17:10:32
URL: http://mimsan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0