Ida

Ni vet jag skrev om mina kompisar hela tiden och sen glömde jag och yada yada. Men nu påminde Ida mig om henne och jag har inget att göra så varför inte lixom?
-
Ida är en barndomsvän till mig. Jag är ett 1 år äldre även om hon är 2 huvuden längre, men längden har inga gränser precis som kärleken typ. Mina och Idas föräldrar är också bästa kompisar och våra brorsor och bla bla bla, ni förstår. Hur som helst så när Ida föddes så drog mina föräldrar med mig hem till henne och där förstördes Idas framtid. Hon hamnade i mitt umgänge och det är hon fortfarande.
Om man har vart bästavänner i 14 år så har man såklart gått igenom mycket både resor med pojkar och resor som i semester med andra ord så har vi alltid hängt ihop och vi har faktiskt aldrig bråkat *STOLT* men vi har väll blivit irriterade på varandra ibland men det är väll så det är när man är som systrar?
-
Ida är nog den vännen som vet mest om mig eftersom hon har hängt ihop med mig såpass länge. När jag bodde i Småland kunde man ju tro att vi skulle glida ifrån varandra men näe vi löste det genom att bli brevvänner (även om vi aldrig svarade på breven), snackade i telefon och träffades då och då.
-
Hur som helst så är jag och Ida väldigt lika samtidigt som vi är olika, jag gillar Bieber och Saade, Ida gillar Bieber och Saade. Jag ogillar en sorts pojkar, Ida gillar den sortens pojkar. Men det är det här som gör oss till oss och den här tjejen kommer alltid betyda mycket för mig och kommer föralltid vara min vän!

Kommentarer
Postat av: Ida

Aww! Fan vad du är söt! Jag älskar oss! :D <3

2012-06-05 @ 13:23:40
URL: http://idawahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0