Biss och Kajs

Nu är mitt liv biss och kajs!
Jag mår illa och har ont i magen så kunde inte gå på tjejkvällen ikväll, behöver jag säga att jag är en fet blandning mellan besviken, arg, typ ledsen och en massa andra negativa känslor?
-
Och när vi ändå är inne på blandade känslor, min mage och jag är på det här humöret så kan jag lika gärna gå in lite djupare på det här, för jag vet ju att ni älskar när jag gör det!
-
Iallafall så vet jag varför min mage kaosar och har gjort det i 3 veckor och svaret är insidan. Haha sjukt deep men har vart stressad en lång tid nu, knappt sovit något på nätterna och sen är det alla blandade känslor. Jag kanske inte visar något utåt, eller gör jag det? Vilket som så är jag rädd för framtiden, ensamhet, nuet samtidigt som jag vill att tiden ska gå fortare framåt, stanna i nuet och ibland vill jag vara ensam.
-
Jag är även rädd för hur sommarn, hösten, vintern och våren ska bli. Rädd för förändringar samtidig som jag vill ha en förändring. Konstigt att jag är förvirrad?
-
Jag vill skriva saker på bloggen och berätta saker för folk men jag kan inte. Everything is complicated... Nej, inte allt men just nu känns det så!
I denna känslostorm behöver jag något som får mig att le och sen kan jag ju upprepa hur vuxen jag låter ibland! ;)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Moaaa dåå!! Kryyyyaaa <3 Du kan prata med mig om du vill :) <3

2012-06-05 @ 20:21:12
URL: http://mimsan.webblogg.se/
Postat av: Ida

Gumman! Jag finns alltid! Varför pratar du inte om det? :o Jag vill hjälpa dig! Ring mig! <3

2012-06-06 @ 12:09:38
URL: http://idawahlstrom.blogg.se/
Postat av: Olivia

Varför har du inte sagt något?? Hoppas det fixar sig SNART!!! <3

2012-06-06 @ 18:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0