1 Juni

Då var det Juni och nu är det väll oficiellt sommar?
Men det känns inte som det. Imorse gossade jag ner mig i min Sälentröja och jag måste erkänna att det kändes ganska fel fram tills jag tittade ut genom fönstret och såg regnet ösa ner.
-
Nu när Juni inte började på bästa sätt vädermässigt så får vi göra en ändring på det så från och med nu beställer jag solsken resten av månaden.
-
Juni är nog en helig månad bland oss som går i skolan för det är nu sommarlovet börjar och jag tror att alla ni som läser det här tycker att det är ganska skönt.
-
Iallafall så förutom sommarlovet så har jag en massa tävlingar, träningar, sommarjobb och annat att göra denna månaden.
-
Hälften av er tappade nog hakan lite grann när jag skrev sommarjobb men det ska jag tillbringa lite av min tid till i sommar. Jag ska jobba på Nåttarö i mina gudföräldrars kiosk, det ska bli kul men jag har lite panik. Självklart tar min mamma hand om Ullis, jag skulle ALDRIG bara åka och låta henne klara sig själv om någon här trodde det. Men jag ska vara borta i 6 veckor! Då kommer mammi och pappi ut och hälsar på för annars skulle jag sakna dom för mycket. Jag vet att jag är 15 år men vafan nu har hela världen tillgång att läsa (även om dom inte gör det) att jag Moa, 15 år, aldrig skulle klara mig utan mina föräldrar så länge utan att typ dö.
-
En annan sak jag kommer saknar är Ullis, ALDRIG någonsin har jag vart borta ifrån mina hästar så länge men jag kanske kommer åka hem någon dag eller något om hon ska starta eller något liknande för annars skulle jag avlida på riktigt. Och för att töntställa mig själv lite till och ger er ett gott skratt åt mig så kan jag säga att jag kommer ta med mig en tavla på henne ut bara för att.
-
Nu har säkert många av mina kompisar lackat sönder men innan ni kommenterar "vadå bry dig om hästen mer än oss?" eller något liknande så ber jag er att LÄSA DET HÄR utan att LÄSA MELLAN RADERNA. Jag kommer sakna er skit mycket, tro mig. Men ni kan komma ut, vi kan snacka men Ullis hon står bara där i sitt stall, ett helt hav emellan oss!
-
Nu vet ni iallafall mina Juniplaner och lite annat så nu kör vi igång!
image description
image description

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Haha Moa vi behöver inte fråga, dom flesta vet att du tar hästarna framför allt. C'est la vie. <3

2012-06-02 @ 20:43:39
URL: http://mimsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0